Loading...
Rejoveniment Barcelona2021-10-14T07:34:41+02:00

Rejoveniment Barcelona

Mitjançant la correcta aplicació del làser “ND-Yag”, practiquem una exfoliació profunda de la pell a fi de regenerar-la i d’aquesta manera, aconseguir la seva renovació completa, el rejuvenecimiento.

El tractament en Medical Beauty de Rejoveniment amb làser consisteix, en l’exfoliació profunda de l’epidermis mitjançant la correcta aplicació de làser, a fi de regenerar-la i d’aquesta manera arribar a la renovació completa de la pell, el rejoveniment. A més, amb l’aplicació del tractament estimulem la producció de col·lagen i elastina de l’epidermis. És molt eficaç, aporta vitalitat i joventut a la pell, alhora que ajuda a disminuir les arrugues del rostre.

Zones d’aplicació:

El Rejuvenecimiento làser s’aplica normalment en cara, escot, coll, mans, encara que també puc aplicar-ho en braços, perquè te’ls vegis millor principalment a l’estiu, (quan vesteixes amb màniga curta).

En què consisteix el tractament?

El tractament de Rejuvenecimiento làser consisteix en l’aplicació del làser “ND-Yag” degudament parametritzat, sobre les zones a rejovenir, han de realitzar-se tres o quatre (segons el cas) sessions consecutives (una al mes), per aconseguir els millors resultats. Despúes de cada sessió de tractament pots incorporar-te a la vida normal immediatament.

També pots combinar-ho amb sessions d’INDIBA facial aconseguint d’aquesta manera, encara millors resultats. Ja que l’acció del tractament INDIBA Medical Beauty, multiplica els resultats que obtens amb el tractament de rejoveniment làser.

Principals beneficis:

A part de la millora evident de l’aspecte de la teva pell, ja que la vores en si mateixa amb més llum i bellesa, en una paraula, rejovenida. També observaràs que:

 • Amb un tractament mínimament invasiu, aconsegueixes rejovenir el teu aspecte de manera evident i significativa.

 • Disminuïm i suavitzem les arrugues en totes les zones tractades.

 • Es milloren i disminueixen les marques de l’acne.

 • Es corregeixen algunes taques de la pell (pell bitónica).

 • Uniformitzem la pell aportant lluminositat i bellesa.

 • Tiba la pell millorant el seu to i textura.

 • Estimules la producció-renovació del teu propi col·làgen i elastina.

Demana la teva cita prèvia

Sol·licita una visita prèvia per a poder donar-te diagnòstic i així aconsellar-te el millor tractament possible

  He legit i accepto la Política de privacitat

  Call Now Button