Loading...
Depilació masculina Barcelona2024-03-15T09:45:48+01:00

Depilació masculina Barcelona

Especialista en depilacions extremes i pell negra (resultats increïbles)

Suprimeix el creixement del borrissol i a més millora la textura de la pell, (ja sigui blanca, bronzejada o negra) aportant-li suavitat addicional.

Què t’estic oferint?

En Medical Beauty el tractament que oferim de depilació làser farà que t’oblidis del teu borrissol amb menys sessions i per tant també en menys temps, és igual si la teva pell és blanca com a bruna o negra. (Si, també pell negra, amb resultats espectaculars.)

La depilació làser, és un mètode que al contrari d’altres tècniques de depilació tradicionals, suprimeix radicalment el creixement del borrissol i a més millora la textura de la pell, aportant suavitat addicional, també evita les molèsties i complicacions d’altres procediments de depilació, com són: La repetició permanent del servei, el enquistament dels fol·licles del pèl, la inflamació, o fins i tot en alguns casos la foliculitis.

La meva tècnica:
Làser Neodimi-Yag “ND-Yag”, de pols llarg i alta potència.

Aquest làser redueix els efectes no desitjats i resulta menys dolorós ja que elimina el borrissol de forma permanent i no danya les zones adjacents al fol·licle piloso. A més, la llum d’aquest làser és més concentrada i efectiva, té més penetració en la pell que la d’altres sistemes i per aquesta raó, també actua sobre els fol·licles que es troben a més profunditat, aconseguint atrofiar-los en menys sessions, fent d’aquesta manera el tractament més econòmic.

Amb la meva experiència trio els paràmetres més adequats per a cada zona a tractar, depenent del pacient i de la fase del tractament en què es trobi, això és determinant a l’hora d’aconseguir els millors resultats de la depilació làser.

Principals beneficis:

La Depilació amb làser Neodimi-Yag, de pols llarg, bàsicament és:

  • La més segura: La tecnologia que emprem a causa de la longitud d’ona de la llum que emet, és sens dubte la més segura que existeix i per descomptat disposa d’autorització per part de les autoritats de la UE.

  • És para tot tipus de pell: El nostre làser “ND-Yag” ens permet tractar eficaçment i de manera segura tot tipus de pell, incloent la pell bronzejada a l’estiu i la pell negra.

  • Totalment inofensiva: L’energia d’aquest làser és tan neta que fins i tot utilitzant-la malament, no arriba a danyar la pell, ja que actua en profunditat, arribant de forma eficaç al fol·licle capil·lar, en lloc de ser absorbida per la melanina de la pell, evitant així la possibilitat de tacar-la.

  • Definitiva: La depilació amb làser “ND-Yag” és progressivament definitiva, aconseguint la desaparició del borrissol no desitjat en un 90 % dels casos.

  • Ràpida: És possible tractar grans àrees del cos en una mateixa sessió, sense tenir necessitat de tornar un altre dia per acabar-les.

  • Personalitzada: Treballaré només amb tu i en cada sessió veurem els resultats i progressos del tractament. A part de que la selecció dels paràmetres de l’equip de Neodimi-Yag permet actuar de manera personalitzada en cada tractament de depilació làser i en cada pacient.

Puc depilar-te tot el cos

Puc aplicar el tractament sobre qualsevol fototipo de pell (negra, blanca o bronzejada) i sobre qualsevol zona del cos en la qual aparegui borrissol no desitjat (evitant les mucoses), encara que el més demandat pels meus pacients és:

Preguntes freqüents:

Al moment que et decideixes per la depilació làser, has de saber tot el relatiu a ella i aclarir tots els dubtes que puguin assaltar-te. El meu compromís és oferir-te transparència i un servei eficaç. És per això que dono resposta a algunes de les preguntes més freqüents que acostumeu a tenir.

Encara que si alguna cosa no et queda prou clar, crida’m i respondré a les teves consultes personalment. El més important és que no et quedin dubtes en començar el tractament.

Pots començar el tractament en qualsevol època de l’any, dóna el mateix si aquestes bronzejat/a com si no, amb el meu laser és indiferent començar a l’estiu o hivern. Busca el millor moment per a tu.

Es poden depilar de forma eficaç totes les zones del cos, excepte les zones amb mucosa com a nas, ulls, conducte auditiu, conducte anal o els llavis menors vaginals.

Si clar, el làser ND-Yag que utilitzo, permet depilar amb les mateixes garanties la pell blanca, bruna-bronzejada, o negra. Això és perquè la longitud d’ona del ND-Yag és molt alta (1064 nm.) la qual cosa li permet travessar la pell sense danyar-la actuant en profunditat. Sens dubte és el làser més segur per a la pell.

La depilació làser és un procés que depèn de cada persona i cadascun pot reaccionar de forma diferent. Però en general, les persones amb el borrissol més gruixut i fosc, trigaran menys temps a eliminar-ho. Per contra, el pacient que present el borrissol més fi i clar, pot ser que necessiti algunes sessions més, encara que no és una norma molt exacta.

Des de la primera sessió observessis la reducció del recrecimiento del borrissol, així com la desaparició de granits, enquistamientos o punts blancs d’infecció. La pell millorés ostensiblement i et sentiràs millor, però hauràs de tenir paciència i esperar al final del tractament per veure’t definitivament lliure del pèl no desitjat.

Si, l’única condició és que no t’hagis exposat al sol directament en els 3 dies previs a la sessió. Es pot reprendre l’exposició solar transcorreguts 7 dies després de la sessió al moment en què la pell no tingui cap alteració, rojez o irritació provocada per la depilació. Això es deu al fet que una petita part de melanina present en la teva pell es redueix per l’acció del làser i hem d’esperar al fet que l’organisme la reposi completament ja que d’una altra manera podria afectar negativament, podent provocar singloto pigmentacions o híper pigmentacions no desitjades.

El làser actua, en una gran part per la seva capacitat de penetració sota la pell i en una menor part guiat pel pigment de color del pèl, d’aquesta manera combinant les dues accions, aconsegueix destruir el fol·licle piloso.  Si tens un tatuatge, establiré un perímetre de seguretat entorn d’aquest ja que la llum làser no distingeix entre el pigment del pèl i el pigment del tatuatge. El làser s’enfoca als punts amb major melanina, i detectarà el tatuatge com a melanina provocant primer la deformació d’aquest i una possible cremada en la pell. El meu consell és que si tens un tatuatge molt gran en una zona que vols depilar, consulta-ho primer perquè avaluï si mereix la pena o no. Si no tens tatuatges, però aquestes pensant a fer-te un, considera primer sotmetre’t a la depilació làser i després tatuarte.

Amb les pigues ocorre el mateix que amb els tatuatges, el seu índex de melanina els fa prendre un aspecte més fosc que la resta de la pell, i el làser podria afectar negativament a la pell, per això procediré a tapar les pigues. En el cas que siguin molts, hauré d’avaluar visualment la idoneïtat del tractament. En el cas de les pigues que gairebé són imperceptibles, no hi ha cap contraindicació.

No has de depilar-te entre sessions. Després de la sessió recomano esperar fins que el borrissol caigui per si només. Però si tens un esdeveniment i no pots esperar usa qualsevol mètode de rasurat (no extractiu) per una sola vegada, encara que el millor, insisteixo, és esperar fins a la propera sessió de tractament sense depilar ni arrencar el borrissol de cap manera.

Sí, el millor truc és no depilar-se entre sessions, una bona hidratació i usar roba transpirable són factors que ajuden a l’eliminació del borrissol en els primers dies, així i tot, rasurar-se alguna vegada o portar roba ajustada no redueix la seva efectivitat.

No, sempre que els teus pares o tutors ens autoritzin a realitzar les sessions oportunes. Però és cert que es recomana no començar el tractament fins que ja no presents símptomes de desajustaments hormonals, perquè poden afectar en la seva eficàcia.

Amb el làser desactivem els fol·licles pilosos, impedint que tornin a reproduir borrissol, no obstant això, al llarg de la vida els fol·licles pilosos que no estiguessin actius al moment del tractament poden reproduir borrissol, encara que no és freqüent. En cas que observessis algun recrecimiento després d’haver finalitzat el tractament, amb una sessió de repàs, quan ho creguis oportú, ho resoldríem.

Demana la teva cita prèvia

Sol·licita una visita prèvia per a poder donar-te diagnòstic i així aconsellar-te el millor tractament possible

    He legit i accepto la Política de privacitat

    Call Now Button